Válj full stack szoftverfejlesztővé

Szoftverfejlesztő - reaktorlabs képzés

Tanulj meg nálunk szoftverfejlesztőként gondolkodni!

A jó programozó nem csak ismeri a programnyelveket, hanem azokat komplex környezetben tudja alkalmazni a problémák megoldásában. A programozási nyelv csak egy eszköz. Megtanítunk arra, hogy az adott probléma megoldásához hogyan fogj hozzá, illetve hogyan ültesd át egy programozási nyelvre.

Dolgozz valós projekteken!

Folyamatos kihívások és feladatok elé állítunk, melyeket valós piaci igények alapján rakunk össze. A kurzus utolsó két hónapja 3-5 fős projektmunkából áll, amelynek célja, hogy hallgatóink beletanuljanak a szoftverfejlesztői munka világába.

Szofverfejlesztő képzés - full stack szoftverfejlesztő

Képzéseink

Junior Full Stack
.NET képzés

Jelentkezés kezdete: hamarosan
Kurzus indulása: 2019. tél

Részletek

Junior Full Stack
Java képzés

Jelentkezés kezdete: hamarosan
Kurzus indulása: 2019. tél

Részletek

Oktatási módszertan

Elméleti sprintek

Ahhoz, hogy sikeres programozó legyél, elengedhetetlen az elméleti alapok elsajátítása. Ezeket az alapokat úgynevezett sprintekben fogjuk átadni, melynek lényege, hogy kisebb témaköröket dolgozunk fel viszonylag rövid idő alatt. Nem a hagyományos tanár-diák felállásra kell gondolni, ugyanis egyes napokon te is önállóan feldolgozott témaköröket fogsz prezentálni társaidnak.

Programozás

Már az első nap belekóstoltok a programozás világába. A délelőtt leadott elméleti anyagokat délután átültetjük a gyakorlatba. Munkátokat több éves fejlesztői tapasztalattal rendelkező mentorok segítik a képzés ideje alatt. Az első “Hello World”-től hosszú az út a komplex programok megírásáig, de célunk az, hogy segítséget nyújtsunk ezen a rögös úton.

Kiscsoportos projektmunka

A hetedik héttől kezdve belsős projekteken dolgozhattok kis csoportokban. Ezeknek a projekteknek a célja, hogy megtapasztaljátok, hogy milyen a szoftverfejlesztés a való életben és megtanuljatok csapatban dolgozni. Elméleti sprintek továbbra is lesznek, csak rövidebb időben, továbbá a mentorok itt már projektmenedzserként funkcionálnak.

Személyiségjegyek fejlesztése

A szakmai oldal mellett kiemelten foglalkozunk a személyiségi jegyek fejlesztésével is, amelyek nem csak a karrierben, de az élet számos területén segítségetekre lesznek. Prezentációs és kommunikációs készségeitek fejlesztésén túl nagy hangsúlyt fektetünk olyan gyakorlatokra, amelyek a mindennapi életben előfordulhatnak. Egyes moduloknál külsős szakemberek segítségét vesszük igénybe.

Alumni program

A képzés elvégzése után bármikor visszavárunk titeket campusunkra. Karriereteket folyamatosan nyomon követjük. Havi rendszerességgel rendezünk különböző összejöveteleket. Célunk az, hogy a partnercégek és közöttetek egy jól működő kapcsolati hálót alakítsunk ki, és segítsünk titeket karrieretek későbbi szakaszaiban is. Továbbképzésre és különböző modulok elvégzésére is lehetőségetek lesz kedvezményes áron.