Gyakran ismételt kérdések

01 Nincs semmilyen informatikai előképzettségem. Így is jelentkezhetek a képzésetekre?

Igen, nincs szükség informatikai előképzettségre ahhoz, hogy felvételt nyerj hozzánk. Amire viszont a kiválasztásnál odafigyelünk, az a motivációd, a probléma megoldó készséged és a logikád.

02 Mi a jelentkezés menete?

Honlapunkon a Jelentkezés menüpontra kattintva tudsz a képzésre jelentkezni. Jelentkezésed után pár napon belül felvesszük veled a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk egy csoportos interjúra, ahol logikai és angol szövegértési feladatot is meg kell oldanod. A továbbjutókat személyes beszélgetésre hívjuk be, ami az utolsó lépcső a kiválasztásban.

03 A képzés kezdése előtt mennyi idővel tudom meg, hogy bekerültem-e a képzésre?

Legalább 1 hónappal a képzés kezdete előtt értesítünk annak érdekében, hogy lehetőséged legyen úgy intézni az életed, hogy a képzésen részt tudj venni. Gondolunk itt a felmondási időre, passziváltatásra, stb.

04 Notebookot magammal kell vinnem vagy biztosítotok a képzés tartamára?

Amennyiben a notebookod megfelel az oktatóink által támasztott alapkövetelményeknek, úgy a a sajátodat kell a képzés ideje alatt használnod.

05 Mit jelent az állásgarancia?

Célunk, hogy a képzés után elhelyezzünk valamelyik partnercégnél. Amennyiben ez a lehetőség nem áll fenn bármilyen okból kifolyólag, úgy 6 hónapos, intenzív fejvadász időszakot vállalunk annak érdekében, hogy segítsük elhelyezkedésedet.

Készen állsz?

Ne maradj le!

Ha végigolvastál mindent, és készen állsz, nincs más dolgod mint jelezni a részvételi szándékod, és nemsokára indulhat a tanulás!

Legközelebb induló tanfolyamunk:

Junior fullstack fejlesztő | 2018. február 26.

Jelentkezési határidő: 2018. január 21.

Jelentkezem

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem jó a következő tanfolyam időpontja? Érdekelnek az IT szakma hírei? Add meg az e-mail címed, és még azelőtt értesítünk következő tanfolyamunkról, mielőtt meghirdetjük. Értesülj a legfontosabb aktuális szakmai hírekről, eseményekről.

Feliratkozom