Sajtómegjelenések

DigitalHungary

2016-12-18

A programozás az egyik legjobban megbecsült és megfizetett szakma. A ReaktorLabs garantálja, hogy miután a hallgatók elvégezték a képzést, biztos munkahelyet és 200.000 Ft.-os kezdő fizetésük kapnak.

http://www.digitalhungary.hu/e-volution/Egyedulallo-szoftverfejlesztoi-kepzes-indul/3677/

Minuszos.hu

2016-12-15

Január 8-ig jelentkezhetsz, ha szoftverfejlesztő szeretnél lenni. Csupán egy érettségi és némi angoltudás szükséges ahhoz, hogy részt vehess a tanfolyamon.

http://www.minuszos.hu/hatranyos-helyzetueknek-hirdet-szoftverfejlesztoi-osztondijprogramot-a-reaktorlabs/

Gazdasági Portál

2016-12-15

Februárban full stack fejlesztő képzést indít a ReaktorLabs. A cég 18 hét alatt képez ki programozókat, akik az összes fejlesztői területbe betekintést nyerhetnek majd. A tanfolyamot elvégezve biztos munkahelyre számíthatnak a hallgatók.

http://gazdasagportal.hu/index.php/hatranyos-helyzetueknek-hirdettek-szoftverfejlesztoi-osztondijprogramot/

Prog.hu

2016-12-16

A hazai IT szektorban jelen lévő folyamatos szakemberhiány enyhítése érdekében a [r]eaktorlabs fullstack junior fejlesztői képzést indít legalább érettségivel rendelkező fiatalok számára, akik érdeklődnek a programozás iránt vagy szakmát szeretnének váltani. 

https://prog.hu/hirek/4536/szoftverfejlesztoi-osztondijprogram-indul-hatranyos-helyzetu-fiataloknak

Technokrata

2016-12-15

A ReaktorLabs az első olyan programozó képzés, mely segítséget nyújt hátrányos helyzetben lévő hallgatók számára. A Talent program során a fiatalok nem csak szállást és ellátást kapnak, hanem a tanfolyamot is ingyen elvégezhetik.

http://www.technokrata.hu/egazdasag/digitalis_oktatas/2016/12/15/hatalmas-lehetoseget-kapnak-a-tehetseges-fiatalok/

Marketing & Média Online

2016-12-15

Az intézmény egyúttal életre hívta a Reaktorlabs Talent programot is, az első olyan szoftverfejlesztő kurzust, amely hátrányos helyzetű, vidéki fiataloknak ösztöndíjas képzést kínál tehetségük kibontakoztatására. A tanfolyam különlegessége, hogy az összes fejlesztői területbe betekintést nyújt, így szélesebb körű és piacképesebb tudásra tehetnek szert a tanulók, a frissen végzett szakemberek pedig átlagon felüli, körülbelül nettó 200 ezer forintos kezdő fizetésre és biztos munkahelyre számíthatnak.

http://www.mmonline.hu/cikk/szoftverfejlesztoi_osztondijprogram_hatranyos

Készen állsz?

Ne maradj le!

Ha végigolvastál mindent, és készen állsz, nincs más dolgod mint jelezni a részvételi szándékod, és nemsokára indulhat a tanulás!

Legközelebb induló tanfolyamunk:

Junior fullstack fejlesztő | 2018. február 26.

Jelentkezési határidő: 2018. január 21.

Jelentkezem

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem jó a következő tanfolyam időpontja? Érdekelnek az IT szakma hírei? Add meg az e-mail címed, és még azelőtt értesítünk következő tanfolyamunkról, mielőtt meghirdetjük. Értesülj a legfontosabb aktuális szakmai hírekről, eseményekről.

Feliratkozom