Sajtómegjelenések

Gazdasági Portál

Februárban full stack fejlesztő képzést indít a ReaktorLabs. A cég 18 hét alatt képez ki programozókat, akik az összes fejlesztői területbe betekintést nyerhetnek majd. A tanfolyamot elvégezve biztos munkahelyre számíthatnak a hallgatók.

http://gazdasagportal.hu/index.php/hatranyos-helyzetueknek-hirdettek-szoftverfejlesztoi-osztondijprogramot/

Minuszos.hu

Január 8-ig jelentkezhetsz, ha szoftverfejlesztő szeretnél lenni. Csupán egy érettségi és némi angoltudás szükséges ahhoz, hogy részt vehess a tanfolyamon.

http://www.minuszos.hu/hatranyos-helyzetueknek-hirdet-szoftverfejlesztoi-osztondijprogramot-a-reaktorlabs/

Prog.hu

A hazai IT szektorban jelen lévő folyamatos szakemberhiány enyhítése érdekében a [r]eaktorlabs fullstack junior fejlesztői képzést indít legalább érettségivel rendelkező fiatalok számára, akik érdeklődnek a programozás iránt vagy szakmát szeretnének váltani.

https://prog.hu/hirek/4536/szoftverfejlesztoi-osztondijprogram-indul-hatranyos-helyzetu-fiataloknak

Marketing & Média Online

Az intézmény egyúttal életre hívta a Reaktorlabs Talent programot is, az első olyan szoftverfejlesztő kurzust, amely hátrányos helyzetű, vidéki fiataloknak ösztöndíjas képzést kínál tehetségük kibontakoztatására. A tanfolyam különlegessége, hogy az összes fejlesztői területbe betekintést nyújt, így szélesebb körű és piacképesebb tudásra tehetnek szert a tanulók, a frissen végzett szakemberek pedig átlagon felüli, körülbelül nettó 200 ezer forintos kezdő fizetésre és biztos munkahelyre számíthatnak.

http://www.mmonline.hu/cikk/szoftverfejlesztoi_osztondijprogram_hatranyos

Technokrata

A ReaktorLabs az első olyan programozó képzés, mely segítséget nyújt hátrányos helyzetben lévő hallgatók számára. A Talent program során a fiatalok nem csak szállást és ellátást kapnak, hanem a tanfolyamot is ingyen elvégezhetik.

http://www.technokrata.hu/egazdasag/digitalis_oktatas/2016/12/15/hatalmas-lehetoseget-kapnak-a-tehetseges-fiatalok/