Blog

5 jel, hogy a programozó képzés jó választás számodra!

5 jel, hogy a programozó képzés jó választás számodra!

2017-09-30 00:45

Címkék:

Rádöbbentél, hogy többé nem tesz boldoggá a munkád? Nehezen teszed meg az első lépést? Ha aránylag rövid időn belül szeretnél elhelyezkedni egy másik szakmában, jó választás lehet egy intenzív programozó képzés. Ha a következő pontok igazak rád, akkor érdemes elgondolkodnod a lehetőségen.

1. Valós projekteken szeretnél dolgozni, már a programozó képzésen is!

Kurzusunk során a hallgatók csapatokban dolgozhatnak konkrét projekteken. Mentoraink 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így tudják, hogy milyen igények merülhetnek fel a cégek részéről. Valós piaci igények alapján állítják össze a csoportos feladatokat.

Ez miért előnyös számodra? Még munkába se álltál, de már a tanulási folyamat alatt szerezhetsz gyakorlati tudást. Sőt, ezt rögtön beleírhatod az önéletrajzodba is, mely tökéletes referencia a potenciális munkáltatódnak.

2. Pályaváltáson gondolkodsz!

Nincs már több kihívás a munkádban. Nem látod az előrelépési lehetőséget. Azt sem érzed, hogy megbecsülnek. Eljön az a pillanat, hogy a szembesülés után új lehetőségek után kutatsz.

Ma már számos olyan intenzív képzés közül válogathatunk, melyek rövid időn belül használható, piacképes tudáshoz juttatnak. Ilyen a ReaktorLabs Full Stack szoftverfejlesztő tanfolyama is. A 18 hetes kurzus egy tökéletes kezdőugrás a szakma rejtelmeibe, mely során elsajátítható az alapvető tudás és a hozzá kapcsolódó soft skillek is.

3. Véghez viszel bármit, amit a fejedbe veszel!

Mielőtt döntesz, találd ki, hogy mivel szeretnél foglalkozni az IT világában! Győződj meg róla, hogy céljaidat meg tudod majd valósítani a választott informatikai képzéssel.

A ReaktorLabs programozó tanfolyamán nem fogjuk tudni átadni neked a kódolás teljes tudását, viszont olyan készségekhez juttatunk, melyek segítségével önállóan is fejlődhetsz. Ha nem ijedsz meg az otthoni kutatómunkától, és elég kitartó vagy, akkor a kódolást neked találták ki!

4. Olyan munkára vágysz, ahol Te osztod be az idődet!

Egyre több fiatal, sőt már idősebb generáció is érdeklődik a szoftverfejlesztő tanfolyamok iránt. Nem csoda, hiszen a kódolás az egyik legmegengedőbb szakma. Ha már elég tapasztalt vagy, és önállóan is tudsz dolgozni, a rugalmas munkaidő mellett home office lehetőség is választható.

5. Változásra vágysz, ezért hajlandó vagy kockázatot vállalni!

Elsőre rizikósnak tűnhet belevágni egy programozó képzésbemely egy időre a teljes szabadidődet igénybe veszi. Fel kell hagynod eddigi munkád, bele kell vágnod egy teljesen új területbe. Mi lesz majd, ha mégsem tetszik? Ennek ellenére Te biztos vagy benne, hogy nekiugrasz, és vállalod a kockázatot!